Midden Limburg

28-04-2023

Camperplaats Leudal

Camperplaats Leudal in Roggel is een nieuwe camperplaats bij Aspergeboerderij Oppe Haes. Camperplaats is sinds 1 april open. Ligt mooi aan de rand van natuurgebied Leudal. Erg vriendelijke eigenaren. Bij de camperplaats kun je asperges kopen. De plekken zijn erg ruim en het wordt momenteel nog afgewerkt.

 Je kunt vanaf de camperplaats mooie wandelingen of fietstochten maken door het Leudal  Wij hebben de Bekenroute gewandeld. Flinke wandeling van 12 km, mooi langs de beek, de Leumolen en langs de velden met bosbessen. 

Thorn

Boerderijcamping Biej Bôkke in Kinrooi in België ligt vlakbij het plaatsje Thorn. Vanaf deze camping kun je wandelend naar Thorn, het witte stadje. Gezellig stadje om eens te bezoeken. Mooie oude straatjes met alleen maar witte huisjes. Het is lekker weer om terrasje te pakken. Terug kun je via de dijk lopen langs de maasplaasen, mooi gebied ook om te fietsen. 

Eiland in de Maas

We staan op het eiland in de Maas in Ohe en Laak bij camping Sangershoeve. Het is een mooie camping bij gerestaureerde boerderij. Alles heel netjes onderhouden. 


Molenplas

De camping ligt vlakbij een mooi gebied waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Wij hebben de wandelroute Molenplas gedaan. Veel grazers zoals runderen en paarden lopen hier los. Ook schijnen er veel bevers te zitten, dat is te zien aan de schade aan de bomen die ze aanrichten, helaas geen één gespot 🫤 Halverwege kom je langs vestingsstadje Stevensweert, de moeite waard om eens te bekijken. Terugweg kun je bij de Hompesche molen wat drinken.  De route eindigt weer bij de camping.

Alle rechten voorbehouden 2023
Mogelijk gemaakt door Webnode Cookies
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin